expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Translate

25 Μαΐου 2013

REVIEW : Aloclair Gel

Καλημέρα κορίτσια...

Σήμερα θα σας πω για ένα φοβερό τζελ που μου πρότεινε ο φαρμακοποιός για ένα τραύμα που είχα στο χείλος μου μετά από ένα ατύχημα φεύγοντας από τον οδοντίατρο. Αυτά παθαίνεις όταν μια ώρα μετά την ένεση πεινάσεις και πας να φας σάντουιτσ ( :/ )

Το συγκεκριμένο τζελ το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν μικροπληγές στο χείλος του όπως είχα εγώ. Το τζελ προορίζεται και για στοματικά έλκη όπως και στοματίτιδα και μικρές στοματικές κακώσεις.







Άς προχωρήσουμε τώρα στο τρόπο που λειτουργεί.
Εφαρμόζεις 1-2 σταγόνες στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα , περιμένεις 2-3 λεπτάκια να στεγνώσει και αυτό δημιουργεί ένα "φιλμ προστασίας" έτσι ώστε να μην χειροτερέψεις ακόμα περισσότερο την κατάσταση.  Για μισή ώρα μετά την εφαρμογή δεν θα πρέπει να καταναλώσετε υγρά ή τροφή για να σταθεροποιηθεί το "φιλμ". Εφαρμόζεται καθημερινά 3 με 4 φορές τοπικά .

Για να καταλάβετε πόσο απίστευτο προϊόν. Το χείλος μου είχε φουσκώσει τόσο πολύ που ήταν σαν να είχα φάει μπουνιά , δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου από το πρήξιμο και την πληγή. Μέσα σε 1 ημέρα το πρήξιμο είχε φύγει τελείως και μέσα σε τρεις μέρες η πληγή είχε εξαφανιστεί. Άν δεν είχα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο προϊόν η πληγή θα έκανε πάνω από βδομάδα για να κλείσει.

Συσκευασία : 8ml  /  Τιμή : 7,50  / Βαθμολογία : 10/10

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Aloclair gel ή άλλο
παρόμοιο προϊόν?

Ευχαριστώ για την ανάγνωση ! :)




 

2 σχόλια :

  1. δεν το ξερα..τι χρησιμο ποστ!!!οτι πρεπει για εμενα που δαγκωνω συνεχως τα χειλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό αν δεν έχεις πάρει ήδη μέρος!! :)
Καλή επιτυχία!!