expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Translate

23 Απριλίου 2013

Ποιό είναι το καταλληλότερο σχήμα για τα νύχια σου?


Στην παρακάτω δημοσίευση θα δείτε 5 διαφορετικά σχήματα που μπορείτε να δώσετε στα νύχια σας.


Οβαλ
Το όβαλ σχήμα ταιριάζει και κολακεύει βάσεις (του φυσικού νυχιού) είτε στενές , είτε φαρδιές, προσθέτοντας τους μήκος. Για να πετύχετε το τέλειο οβάλ, λιμάρετε τα πλαϊνά σε ευθεία για να είναι ίσα και μετά ξεκινήστε να τα στρογγυλέυεται για να γίνουν οβάλ. Να προσέχετε πάντα να είναι το σχήμα ομοιόμορφο!

Τετράγωνο
Το πιο κλασικό και διαχρονικό σχήμα. Το συγκεκριμένο σχήμα είναι ιδανικό για δάκτυλα με μεγάλη βάση και αυτό επειδή τείνει να κάνει την βάση του νυχιού να δείχνει κοντότερη και πιο πλατιά όταν γίνεται σε κοντές βάσεις. Για να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο σχήμα με τις "απόλυτες" ευθείες του ,το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λιμάρεις λίγο τα πλαϊνά και να προσέχεις το ελεύθερο άκρο να είναι ολοϊσιο.!!

Τετράγωνο Οβάλ
Το τετράγωνο οβάλ είναι το σχήμα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους νυχιών. Αυτό το σχήμα συνδυάζει την κομψότητα του οβαλ και την δύναμη του τετράγωνου και το μόνο υ έχετε να κάνετε είναι να ξεκίνησετε όπως θα κάνατε το τετράγωνο και μετα να στρογγυλέψετε της γωνίες.!
Square Oval (Squoval)

Στρογγυλό
Ένα από τα πιο "συντηρητικά" σχήματα. Το συγκεκριμένο σχήμα κολακεύει τα πλατιά νύχια , δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι λεπταίνουν την βάση του νυχιού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις μία τέλεια καμπύλη στο νύχι.


"Μυτερό"
Τα "μυτερά" νύχια είναι συνήθως γνωστά στα τεχνητά. Έχουν φορεθεί πολύ από διάφορες διασημότητες. Λιμάρεις τα πλαϊνα ίδια και συνεχίζεις μέχρι να σχηματίσεις την σωστή γωνία.




2 σχόλια :

  1. Χρησιμο Post!!! το δευτερο στη σειρά μου αρέσει!δεν ταιριάζουν όλα τα σχήματα σε όλα τα νυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω! Στην φωτογραφια ? η στο κειμενο στην σειρα? τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό αν δεν έχεις πάρει ήδη μέρος!! :)
Καλή επιτυχία!!